BROODJES PASSIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 948 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjes Passie. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 16:43 Ik ga er geen 2de keer bestellen. Broodjes waren aangebrand en niet lekker
11 mei 2024 om 15:37 Was lekker en goed verzorgd en een vriendelijke bezorger
4 mei 2024 om 20:29 Goede service en smakelijk.
26 apr 2024 om 12:15 Het eten is super en lekker
12 apr 2024 om 18:28 Een broodje taco speciaal besteld maar vreselijk aangebrand, broodje ook super slap. Echt het geld niet waard en bestel hier ook niet meer
9 apr 2024 om 21:49 Voor het geld absoluut niet waard.verwacht voor zulke bedragen toch wel dergelijke kwaliteit. Heel simpel belegd niet netjes ook of zo. Broodjes donker keihard bijna verbrande broodjes. Schaam jullie dit durven te verkopen voor die prijs.
15 mrt 2024 om 14:45 Broodjes helemaal aangebrand en vallen helemaal uit elkaar echt totaal niet smakelijk zo!
2 mrt 2024 om 14:08 Op zaterdag bestellen wij wel eens met/van de zaak broodjes voor het team en de broodjes zijn goed, lekker en goed ingepakt. Bezorging is ook top, altijd vriendelijk!
29 feb 2024 om 14:57 Geld niet waard. Broodjes helemaal slap en flubberig. Doen er 1,5 uur over. Ook belachelijk dat je een maximaal bedrag moet hebben en dan ook nog eens 3,50 verzendkosten. Nee echt jammer, ik zou ergens anders bestellen.
10 feb 2024 om 12:22 Lekkere broodjes, op tijd bezorgd
9 feb 2024 om 12:37 Lekkerre broodjes,altijd weer en vriendelijke bezorger
8 feb 2024 om 21:14 Goed verzorgd en lekker Jammer dat je voor 20 euro moet bestellen anders deed ik t vaker